Intrebari ..

 

 

 

De ce Arte Martiale?

 

In ultima vreme, Artele Martiale sunt foarte mediatizate.

Filme de succes, emisiuni informative si documentare difuzate de Discovery Channel sau National Geografic promoveaza Artele Martiale, astfel ca probabil copilul dvs. a devenit deja interesat de acest domeniu. Bineinteles, copiii isi pot satisface curiozitatea petrecand mai multe ore in fata calculatorului si identificandu-se cu eroii experti in Arte Martiale din jocurile computerizate, nestiind ca pot ei insisi sa devina experti in acest domeniu.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Ce avantaje ofera?

 

Intr-un astfel de training, pe langa exercitiile fizice propriu zise, copilul dvs. este invatat sa se auto-educe, sa-si creasca toleranta la frustrare, sa-si controleze starile emotionale. Trainingul are un impact pozitiv asuprea stimei de sine si sentimentului de auto-eficacitate.

De asemenea, ei invata sa se integreze intr-un grup, sa devina mai sociabili, sa-si impartaseasca celorlalti propriile pareri intr-o maniera asertiva (non-agresiva).

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Are practicarea Artelor Martiale consecinte pozitive asupra sanatatii?

 

Studiile arata ca o activitate sportiva regulata, desfasurata in conditii corecte, cu supervizare specializata, are consecinte pozitive certe asupra sanatatii, printre acestea numarandu-se cresterea rezistentei la boli dar si imbunatatirea abilitatilor fizice si intelectuale.

 

--------------------------------------------------------------------------------------

 

Unde se vor desfasura antrenamentele?

 

Clubul sportiv ENRYO ofera copiilor posibilitatea de a exersa in sali de sport amenajate, care indeplinesc conditii de siguranta si confort precum si accesul usor din orice punct al orasului

 

 

©2008 Stylex & Co. All Rights Reserved